Oсновни програм

ΑΩ Клуб се по много чему разликује у односу на бројне институте и групе који заговарају „технички“ приступ. Не трудимо се да помогнемо искључиво у уклапању појединца у систем. Комуникација коју увежбавамо нема за циљ само ефикасност, хладну толеранцију и „срећу“ – ма шта се под тим мислило. Циљ је да дођемо и до комуникације која води отворености и храбрости, прихватању и дубљем разумевању и нас самих и људи око нас.

У ΑΩ Клубу учимо како да препознамо дубље узроке свакодневних животних проблема и примењујемо програм специјалних тренинга за брзо и успешно сналажење у различитим животним и пословним ситуацијама.

Модули основног редовног програма ΑΩ Клуба:

Самопоуздање VS. Страх

Самопоуздање је основ здравог функционисања, а страх је његов највећи непријатељ. Бавимо се узроцима страха са једне стране, и учвршћивањем самопоуздања са друге.

Самодбрана VS. Сујета

Због свакодневне изложености многобројним нападима потребно је научити вештине самоодбране, а сујета нас онемогућава да сагледамо прави начин и меру заштите сопствене личности.

Иницијатива VS. Малодушност

Малодушност је последица одустајања од циљева који нас покрећу и мотивишу. На радионицама се бавимо постављањем сопствених циљева, њиховог очувања и бирања правих начина за њихово остварење.

Стабилност V.S. Самосажаљење

Самосажаљење се јавља као последица неиспуњених жеља. На радионицама се оспособљавамо да сачувамо личну стабилност у ситуацијама када жеље остају неиспуњене.

Одлучност VS. Бес

Агресија се јавља као последица наше немоћи у датом тренутку. На радионицама учимо како енергију коју носи агресија да преобразимо у одлучност.

Професионалност VS. Похлепа

На радионицама развијамо упознавање пословне вештине као један од битних услова испуњености човековог живота, али не заснивајући их на принципима тежње за задовољењем свог себичног интереса.

Љубав VS. Хиперсексуалност

Хармонични лични односи угрожени су свођењем других људи на објекте. Наше непристајање на такву слику личног живота и начин излажења из мреже неслободе, тема је ове радионице.

Уздржавање VS. Хедонизам

Свеприсутна тежња ка уживању је замка која нас најлакше поробљава. На радионицама учимо како уздржањем јачамо нашу личност.

Целовитост VS. Самодовољност

На овој радионици суочавамо се са парадоксом: сви они који успешно прођу претходне радионице и стекну нова знања и жељене вештине, наилазе на финалну препреку – уместо постизања склада са светом и људима, прети им опасност да остану заробљени у својој усамљености.

 

Целина и делови:

Сваки модул програма је заокружена целина. Полазници који заврше одређени модул добијају увид у узроке проблема који се у оквиру модула обрађују, као и основне практичне начине њиховог решавања.

Сви који успешно заврше потпуни основни програм, после положеног испита могу да учествују у редовним тренинзима клуба и стичу могућност да се пријаве и за инструкторски програм ΑΩ Клуба.

Контактирајте нас!
www.alfaomegaklub.com

office@alfaomegaklub.com
Телефон:
+381 66 88 72 163
+381 11 69 79 408

Подели
Share on Facebook
Oсновни програм
Информације о курсу
  • ДаниСуботом - редовне радионице у трајању два пута по 3 сата, и додатни тренинг током радне недеље.

Повезани курсеви