Основи духовне лествице

Основи духовне лествице

ΑΩ Клуб се по много чему разликује у односу на бројне институте и групе који заговарају „технички“ приступ. Не трудимо се да помогнемо искључиво у уклапању појединца у систем. Комуникација коју увежбавамо нема за циљ само ефикасност, хладну толеранцију и „срећу“ – ма шта се под тим мислило. Циљ је да дођемо и до комуникације која води отворености и храбрости, прихватању и дубљем разумевању и нас самих и људи око нас.

 

У ΑΩ Клубу учимо како да препознамо узроке свакодневних животних проблема и примењујемо програм специјалних тренинга за брзо и успешно сналажење у различитим животним и пословним ситуацијама.

Редовни циклус програма обуке и тренинга ΑΩ Клуба састоји се од осам целодневних радионица, у атмосфери отворености и одговорности, уз вођство искусних инструктора, кроз комбиновање групног и индивидуалног рада.

Сваки модул програма је заокружена целина. Полазници који заврше одређени модул добијају увид у узроке проблема који се у оквиру модула обрађују, као и основне практичне начине њиховог решавања.

 

Модули програма ΑΩ Клуба:

 

 СТРАХ ИЛИ… САМОПОУЗДАЊЕ

На овој радионици бавимо се духовним и практичним аспектима решавања проблема страха и основе успостављања здравог самопоуздања.

 

ХЕДОНИЗАМ ИЛИ… СНАГА ЛИЧНОСТИ

Свеприсутна тежња ка уживању је замка која нас најлакше поробљава. На радионицама учимо како уздржањем јачамо нашу личност.

 

ХИПЕРСЕКСУАЛНОСТ ИЛИ… ЉУБАВ

Хармонични лични односи угрожени су свођењем других људи на објекте. Наше непристајање на такву слику личног живота и начин излажења из мреже неслободе, тема је ове радионице.

 

УСПЕШНОСТ У ПОСЛУ, А НЕ ПОХЛЕПА

На радионицама развијамо упознавање пословне вештине као један од битних услова испуњености човековог живота, али не заснивајући их на принципима тежње за задовољењем свог себичног интереса.

 

УМЕСТО БЕСА ИЗГРАДИТЕ ОДЛУЧНОСТ

Агресија се јавља као последица наше немоћи у датом тренутку. На радионицама учимо како енергију коју носи агресија да преобразимо у одлучност.

 

КАКО САЧУВАТИ СТАБИЛНОСТ И ИЗБЕЋИ САМОСАЖАЉЕЊЕ И ТУГУ

Самосажаљење се јавља као последица неиспуњених жеља. На радионицама се оспособљавамо да сачувамо личну стабилност у ситуацијама када жеље остају неиспуњене.

 

САВЛАДАТИ МАЛОДУШНОСТ И СТЕЋИ ИНИЦИЈАТИВУ

Малодушност је последица одустајања од циљева који нас покрећу и мотивишу. На радионицама се бавимо постављањем сопствених циљева, њиховог очувања и бирања правих начина за њихово остварење.

 

КАКО ОБУЗДАТИ СУЈЕТУ А УСПОСТАВИТИ САМООДБРАНУ

Због свакодневне изложености многобројним нападима потребно је научити вештине самоодбране, а сујета нас онемогућава да сагледамо прави начин и меру заштите сопствене личности.

 

ПОБЕДИТЕ СТРАХ И ПРОНАЂИТЕ ЦЕЛОВИТОСТ

На овој радионици суочавамо се са парадоксом: сви они који успешно прођу претходне радионице и стекну нова знања и жељене вештине, наилазе на финалну препреку – уместо постизања склада са светом и људима, прети им опасност да остану заробљени у својој усамљености и страху који прати гордост.

 

Термини:
Целодневне радионице се организују суботом у укупном трајању модула од 6 сати. У паузи је обезбеђено освежење.

Цена похађања појединог модула овог програма ван  је 3.600 РСД по учеснику.

Плаћање у Клубу или путем уплатнице.

Контактирајте нас!
www.alfaomegaklub.com

office@alfaomegaklub.com
Телефон:
+381 64 441 66 85